Beleef het nieuwe shoppen in deze rare tijden

Het coronavirus grijpt snel om zich heen, we zullen ons dan ook met zijn alle aan moeten passen. Op deze pagina vind je nieuwe diensten die veilig shoppen mogelijk maken.

Private showroom – op afspraak

Ook in deze tijden zorgen wij voor een ware beleving in de showroom. 3000m2 vierkante meter woongenot alleen voor jou! Als je nu een afspraak pland voor een private showroombezoek zorgen wij dat je zelf op je gemak door onze showroom kunt lopen.

Bij een private bezoek krijg je precies wat je hiervan verwacht. Een hele showroom voor jou alleen. Wij zorgen voor koffie en iets lekkers, verder mag je (indien gewenst) zonder verkoopadviseur door de winkel lopen. Zo kunt in alle rust en veiligheid onze inspirerende showroom bezoeken.

Private showroom bezoeken zijn mogelijk op:

 • Ma 13.30 /18.00
 • Di 09.30 / 13.00
 • Wo 09.30 / 13.00
 • Do 09.30 / 13.00
 • Vr 13.30 / 21.00

Andere momenten mogelijk in overleg


Maak een afspraak

Private shopping – op afspraak

Bij een afspraak private shopping plannen we speciaal voor jou privé tijd in in onze showroom. Daarnaast plannen we ook ruimte in voor een adviesgesprek op maat. Een van onze binnenhuisadviseurs zal voor jou klaar staan. Natuurlijk zorgen we ook voor iets lekkers te eten en te drinken.

Tijdens een private shopping afspraak bieden we de mogelijkheid om op je gemak door de showroom te lopen. Maar we staan ook klaar om advies te geven over zaken als materialen, kleuren, ruimtelijke indeling etc. Indien gewenst kan dit advies vertaald worden naar een 2 of 3D tekening, moodboard of andere visualisatie.

Private showroom bezoeken zijn mogelijk op:

 • Ma 13.30 /18.00
 • Di 09.30 / 13.00
 • Wo 09.30 / 13.00
 • Do 09.30 / 13.00
 • Vr 13.30 / 21.00

Overige tijdstippen op aanvraag


Maak een afspraak

House call en video chat – op afspraak

Kom je liever niet naar de showroom, maar zit je toch ergens om verlegen? Geen probleem wij komen ook graag naar jou. Deze dienst is ideaal als je opzoek bent naar een nieuwe vloer, nieuwe raambekleding of juist leuke gordijnen.

Middels een telefoongesprek of videogesprek doen we en korte intake om jou wensen te inventariseren. Hierna zullen wij een selectie maken uit onze producten en deze komen graag bij jou thuis presenteren.

Tijdens het bezoek bij jou thuis kunnen we meten en adviseren. Na het bezoek bekijken we samen welke vervolg stappen gewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan nog wat extra opties, wat extra tijd met de stalen om alles te laten bezinken of misschien een offerte.

Een house call is de gehele week mogelijk op afspraak


Maak een afspraak

Showroom to go – op afspraak

Extreme situaties zorgen soms voor extreme maatregelen. Mocht de situatie zich voordoen dat je opzoek bent naar een groter product zoals een bank of een nieuw bed maar je komt liever niet naar de showroom.

Geen probleem, wij komen graag naar jou toe. We zullen samen op afstand via de website, pintrest en andere kanalen een beeld schetsen van jou wensen. Aan de hand van deze inventarisatie zullen wij een aantal producten in onze vrachtauto zetten. Deze komen we dan gewoon bij jou presenteren.

Deze dienst is ideaal als je online iets moois hebt gezien, maar het toch nog even wilt proberen. We snappen namelijk dat je geen bed koopt zonder dit te proberen. Maar ook een relaxfauteuil of bank wil je eerst proberen. Wij toveren onze bezorgwagen om naar showwagen en komen gewoon bij jou voor de deur.

Showroom to go is mogelijk van dinsdag t/m donderdag in overleg


Neem contact op met ons

Ouderwets winkelen

Kom je nu toch liever naar de winkel en hoeft dit voor jou geen privé bezoek te zijn? Ook dan hebben we gewoon nog de mogelijkheid om onze mooie winkel te beleven. We houden natuurlijk alle richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gate. Wil je meer weten over alle maatregelen die we hebben genomen dan klik gerust hieronder op de knop.

Omdat we ook ruimte maken voor de extra dienstverlening zijn onze openingstijden aangepast. De showroom is geopend op:

 • Di 13.00 / 18.00
 • Wo 13.00 / 18.00
 • Do 13.00 / 18.00
 • Vr 09.30 / 13.00
 • Za 09.30 / 17.00


Meer informatie over onze maatregelen