Goedkope banken, stoelen, kasten en tafels in de regio Horst, Venlo en Venray kopen dankzij onze collectie wisseling

Ook wij volgende nieuwste trends natuurlijk op de voet, daarom maken we twee keer per jaar plaats voor nieuwe modellen. Dit is voor jou als het ideale moment om goedkope meubels te scoren!

Goedkope hoekbanken en vele andere banken met korting

Op zoek naar een nieuwe bank die mooi van kwaliteit is met hoge korting? Eigen Haard heeft hoekbanken, loungebanken en losse banken in de opruiming.

Je bank is een belangrijke plaats in je woonkamer. Daar volg je meestal je favoriete tv-programma, drink je een kopje koffie met familie of doe je even een spelletje op een tablet.

De lounge- of hoekbank neemt vaak een prominente plaats in de woonkamer in. Dit mag dus wel een eyecatcher zijn.

Let op: Op de website staan geen kortingen vermeld. Kom langs voor een totaaloverzicht.


Kom gerust kijken

Design stoelen voor een aantrekkelijke prijs

Vul je meubilair aan met een mooie comfortabele fauteuil. Zo eentje waar je heerlijk in kunt wegkruipen met een goed boek. Nog een beetje extra comfort gewild? We hebben ook relaxfauteuils die voor een gunstige prijs verkocht worden tijdens de opruiming, dat kun je gerust comfort 2.0 noemen.

Bij je eettafel wil je niet alleen heerlijk lang eten, borrelen, werken en kletsen, het mag er ook nog eens mooi uitzien. Wij hebben nu eetkamerstoelen in de aanbieding voor een mooi prijsje.

Let op: Op de website staan geen kortingen vermeld. Kom langs voor een totaal overzicht.


Maak een afspraak

Tv-meubels, dressoirs en andere kasten nu met mooie kortingen

We hebben in onze collectie veel kasten met hun eigen specifieke functies. Zo hebben we dressoirs, bergkasten, wandmeubels en tv-meubels met aantrekkelijke kortingen staan.

Op zoek naar extra bergruimte met design? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De kasten zijn direct leverbaar en vormen een aanwinst in jouw interieur.

Meer informatie nodig? We helpen je graag verder.

Let op: Op de website staan geen kortingen vermeld. Kom langs voor een totaaloverzicht.


Neem contact op met ons

Salontafels, eetkamertafels en bijzettafels in de aanbieding

Eetkamertafels, bijzettafels, hoektafels en salontafels hebben naast een functionele ook een esthetische rol in de woonkamer. Ze vervullen een essentiële rol in de woonkamer. Veel van onze tafels zijn momenteel zeer gunstig geprijsd. Creëer met een mooie tafel een lekkere en persoonlijke sfeer in je huis. Ga je voor rond, vierkant of een andere vorm tafel? En past dat bij jouw interieur. We staan voor je klaar met advies.

Let op: Op de website staan geen kortingen vermeld. Kom langs voor een totaaloverzicht.


Maak een afspraak