Op deze pagina vind je alle ontwikkelingen rondom het coronavirus

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen, bij twijfel neem dan gerust even contact op.

Bereikbaarheid van onze showroom

We houden bij B-Leef Wonen nauwlettend de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten en hanteren strikt de richtlijnen van het RIVM. Wegens de verscherpte maatregelen is onze winkel daarom vanaf 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 gesloten.

Heb je een vraag of wil je graag in contact komen met ons? Bezoek dan onze contactpagina en laat een bericht achter via het formulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens onze reguliere openingstijden of stuur ons een bericht per mail. We overleggen dan gezamenlijk hoe het we het aan kunnen pakken onder deze bijzondere omstandigheden, waarin we letten op elkaars gezondheid.

Met vriendelijke en gezonde groet, Het team van B-Leef Wonen


Contact opnemen

Levering van uw meubelen, vloer, gordijnen of raambekleding

Tot nader bericht van het RIVM blijven onze buitendienstmedewerkers graag uw meubels bezorgen, zonwering plaatsen, vloeren leggen, etc. Wij houden hierbij alle richtlijnen in acht en houden rekening met uw en onze gezondheid.

Heeft u of een van uw naasten lichte griepklachten, willen we u vragen om ons op de hoogte te stellen wanneer onze buitendienstmedewerkers bij u worden verwacht. We zullen per geval te samen met u bekijken hoe we met de situatie om kunnen gaan.


Neem contact op met ons

Acties en promoties

In overleg met onze leveranciers hebben we besloten om de acties van deze periode voorlopig stop te zetten. In deze situatie staat ieder zijn gezondheid voorop en we zullen dus geen extra promoties inzetten om winkelbezoek de stimuleren.

Heeft u vragen over een actie of was u al voornemend om gebruik te maken van een van onze acties laat dit ons dan weten. We zullen samen bekijken hoe hier meer om te gaan.

Zodra de situatie rondom het corona virus verbeterd zullen ook wij bekijken hoe we de normale gang van zaken weer op gaan pakken.

Bij vragen neem dan gerust contact op


Neem contact op