Op deze pagina vind je alle ontwikkelingen rondom het coronavirus

Hieronder vind je antwoord op de meest gesttelde vragen, bij twijfel neem dan gerust even contact op.

Openingstijden van de showroom

Bij ons blijft de winkel voorlopig open. We hebben er dan ook voor gekozen om de openingstijden vooralsnog niet te wijzigen. Hierdoor kunnen we het aantal winkelbezoeken het best spreiden over de dag. Wij houden met zijn allen de voorzorgsmaatregelen nauwlettend in de gaten en hopen dat u dat ook doet.

Door met zijn allen de richtlijnen van het RIVM te volgen verkleinen we de kans op verspreiding. Wij doen dit door onder andere regelmatig onze handen te wassen, de balie en pinautomaten schoon te houden en voldoende afstand te nemen.

Heeft u of een van uw naasten lichte griepklachten, willen we u vriendelijk verzoeken om een bezoek aan onze winkel te vermijden wanneer er sprake is van griepklachten.

Heeft u vragen, of twijfelt u over een bezoek? Neem gerust even telefonisch contact op


Contact opnemen

Levering van uw meubelen, vloer, gordijnen of raambekleding

Tot nader bericht van het RIVM blijven onze buitendienstmedewerkers graag uw meubels bezorgen, zonwering plaatsen, vloeren leggen, etc. Wij houden hierbij alle richtlijnen in acht en houden rekening met uw en onze gezondheid.

Heeft u of een van uw naasten lichte griepklachten, willen we u vragen om ons op de hoogte te stellen wanneer onze buitendienstmedewerkers bij u worden verwacht. We zullen per geval te samen met u bekijken hoe we met de situatie om kunnen gaan.


Neem contact op met ons

Acties en promoties

In overleg met onze leveranciers hebben we besloten om de acties van deze periode voorlopig stop te zetten. In deze situatie staat ieder zijn gezondheid voorop en we zullen dus geen extra promoties inzetten om winkelbezoek de stimuleren.

Heeft u vragen over een actie of was u al voornemend om gebruik te maken van een van onze acties laat dit ons dan weten. We zullen samen bekijken hoe hier meer om te gaan.

Zodra de situatie rondom het corona virus verbeterd zullen ook wij bekijken hoe we de normale gang van zaken weer op gaan pakken.

Bij vragen neem dan gerust contact op


Neem contact op