Na meer dan 50 jaar is het tijd voor een nieuw concept!

Samen met onze partners gaan we werken aan een nieuw type woonwinkel. Maar eerst moeten we schoon schip maken en daar plukt u de vruchten van. Tot het eind van onze verbouwing hebben we diverse leuke aanbiedingen en acties om u blij mee te maken.

Waarom een nieuw concept?

Eigen Haard bestaat inmiddels al 56 jaar en in die tijd is er veel veranderd. Zo zijn wij als organisatie ook veranderd. Maar toch in hart en nieren altijd een traditionele meubelzaak gebleven. Hier willen we al enige tijd verandering in aanbrengen. Dit heeft enige tijd geduurd, maar inmiddels heeft een nieuw concept vorm gekregen en zullen we in 2018 een nieuw, uniek, woonconcept opzetten. Om dit te realiseren hebben we een samenwerkingsplatform in het leven geroepen. Samen met een aantal lokale bedrijven gaan wij een unieke winkelervaring voor u opzetten.

Door deze samenwerking zullen wij in de toekomst in staat zijn om u een vele male bredere dienstverlening aan te bieden. Alle aangesloten partners gaan namelijk in hoge maten samenwerken om u de best mogelijke producten en diensten te kunnen bieden. Deze samenwerking zal zich concreet uiten in het totale pakket dat we kunnen aanbieden. Onze visie is om u als klant één locatie te bieden die in al uw woonwensen kan voorzien, dit alles natuurlijk met de beste service.

Hieronder willen we u kort voorstellen aan de verschillende partners en aan onze nieuwe formules.

Van Eigen Haard City Meubel naar Eigen Haard Sfeervol Wonen & Slapen

Voor Eigen Haard is het onze visie om een stukje terug te gaan naar onze roots. Terug naar het Eigen Haard dat u van ons gewent bent. Op 1300m2 meter gaan we u een totaal woonconcept bieden, met wonen, slapen, ramen en vloeren. Bij Eigen Haard kennen we geen “nee” en is maatwerk dan ook de standaard. Door zoveel mogelijk te werken met Nederlandse, Duitse en Belgische leveranciers kunnen we u hoogwaardige kwaliteit aanbieden met de beste service.

Comfort, gezelligheid, sfeer en service zijn belangrijke waardes bij Eigen Haard. Ontzorgen doen we graag voor u en dit blijkt uit alles wat we doen. Advies verlenen doen we zowel in onze showroom als bij u thuis. Maar ook nadat het product bij u geplaatst is blijven wij service verlenen. Dit doen we zodat u zo lang mogelijk van uw interieur kunt genieten. Over ons nieuwe en uitgebreidere dienstenpakket zult u meer terug kunnen vinden na onze leegverkoop.

Ons nieuwe concept: Lucky Living :-)

De naam zegt het al, een woonconcept waar u gelukkig van wordt. Lucky Living is een fris, nieuw en trendvolgende winkel. Om deze sfeer en beleving tot zijn recht te laten komen hebben wij 1000m2 showroom compleet opnieuw ingericht. Een stoere industriële uitstraling, met een open winkelconcept zorgt voor een compleet nieuwe en eigentijdse winkelervaring. Echter moet onze collectie hier nog beter op aan gaan sluiten, vandaar dat u mag profiteren van mooie aanbiedingen op de huidige collectie.

Het concept Lucky Living biedt u de mogelijkheid om ook uw woning geheel bij de tijd in te richten, maar ook om vaker wijzigingen te kunnen maken aan uw interieur. We begrijpen dat u niet meer 20 jaar op dezelfde bank wilt zitten en daar houden wij dan ook rekening mee. Bij Lucky Living vindt u alles op het gebied van wonen, ramen en vloeren. Door de juiste producten aan te bieden, in combinatie met de bij behorende service zorgen wij dat u helemaal gelukkig wordt van uw interieur.

Lucassen Zonwering

Lucassen Zonwering, gevestigd in Venray, is in onze regio hét adres voor o.a. buitenzonwering, overkappingen en cubola’s. Ook bij Lucassen Zonwering is maatwerk de standaard. Door te kiezen voor de juiste leveranciers is er altijd een gepaste oplossing voor uw woning. Tot op heden was u bij ons niet aan het juiste adres voor buitenzonwering, maar door de nieuwe samenwerking gaat hier verandering in komen. Lucassen Zonwering is een specialist en heeft daarmee expertise en vakmanschap in huis. Op die manier bent u verzekerd van de beste oplossingen.

Een belangrijk onderdeel van deze dienstverlening is dat u het ware woongenot dat u van ons gewend bent nu ook buiten kunt ervaren. Samen met Lucassen Zonwering willen wij u alle mogelijkheden bieden om binnen en buiten op een harmonieuze manier samen te laten komen, zodat u zowel binnen als buiten optimaal woongenot kunt ervaren. Al benieuwd naar de diensten van Lucassen zonwering? Klik eens op de onderstaande button:


Bekijk meer!

GetSmart

GetSmart is een onderdeel van Gommans Electro Totaal Service. Een jonge ondernemer die uw huis slim wil maken. GetSmart maakt gebruik van het revolutionaire systeem Loxone om uw huis het denken voor u te laten doen. Maar naast gemak is dit systeem ook bedoel om voor uw besparingen te realiseren. Zo zal het systeem aan de hand van de weersomstandigheden kijken wat voor dat moment de beste oplossing is om uw huis op temperatuur te krijgen. Schijnt de zon? Dan laat het systeem zonlicht binnen in plaats traditionele verwarmingsmethodes. Heeft zonnepanelen? Het systeem beheert de opslag, afname en levering van stroom.

Naast het klimaat in huis kan dit systeem ook de verlichting, uw beveiliging en uw apparaten aansturen. Door de slimme leermethodes blijft het systeem zich aanpassen aan uw gewoontes. Het mooie van de samenwerking met GetSmart is, dat we dit systeem kunnen combineren met reeds bestaande systemen. Daarnaast zijn bedieningspanelen volledige integreerbaar in uw meubilair en is het zelfs mogelijk om in oudere huizen nieuwe technologie toe te passen. Nieuwsgieren? Bekijk de mogelijkheden van Loxone nu al door op de onderstaande button te klikken?


Bekijk meer!

++ Projects

plusplus projects is een jonge onderneming van twee enthousiaste ondernemers, Danny van Helden en Freek Hermans. Plusplus heeft hun roots in de interieurbouw, maar opereert als een ware duizendpoot. Plusplus is thuis in complete verbouwingen, zowel binnen als buitenshuis. Daarnaast zijn uitermate sterk in het maken en renoveren van keukens en badkamers.

Bent u opzoek naar een uniek ontwerp? Bij plusplus spreken we altijd over maatwerk. U wensen als klant staan daarom altijd centraal en samen met u wordt gezocht naar passende oplossingen voor uw woning / ruimte.

++ Fabrics

Plusplus fabrics is een onderdeel van plusplus projects en houdt zich bezig met stofferingen. Zowel particulier als zakelijk geven zij invulling aan diverse woonwensen. Plusplus fabrics is een toonaangevend bedrijf dat werkt met de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van producten en materialen.

Bij plusplus fabrics worden producten standaard aangepast naar uw wensen. Door goede samenwerkingen met leveranciers zijn ze in staat om voor al uw wensen een oplossing te leveren.