Eettafels, salontafel en bijzettafels bij Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray vind je ze

Opzoek naar een nieuwe tafel? Bij Lucky Living vind je eettafels, salontafels en bijzettafels in alle vormen en maten. Tegenwoordig mag je lekker combineren, ronde vormen zijn helemaal hip en natuurlijk ijzeren poten in alle vormen. Lucky Living heeft de tofste tafels van de regio Horst, Venlo en Venray.

Eettafel kopen? Stel hem zelf samen bij Lucky Living

Wil je een nieuwe eettafel kopen, maar je wilt een tafel geheel naar eigen wens samenstellen? Bij Lucky Living hebben we diverse mooie tafelconcepten. Bij een tafelconcept heb je zelf de keuze uit het type blad, de afwerking hiervan en ook nog keuze uit diverse poten. Dit alles tezamen maakt dat jij een tafel kunt samenstellen geheel naar eigen wens.


Bekijk onze eettafels

Lekker tafelen is helemaal hot, ook in de regio Horst, Venlo en Venray heeft de eettafel een steeds belangrijkere rol

Dat de eettafel steeds een prominentere rol krijgt in het interieur merken we ook bij Lucky Living. Voor veel gezinnen is de eettafel de plek waar je de dag begint, maar ook de plek waar je na een lange dag werken weer gezellig samen komt. Een eetkamertafel wordt niet alleen gebruikt om aan te eten, je nodigt vrienden en familie uit rondom de tafel en gaat eens gezellig met z’n allen zitten.

Omdat de eettafel voor zoveel diverse zaken gebruikt wordt is het belangrijk om hierin de juiste keuzes te maken. Wij adviseren altijd om vanuit twee basispunten jouw keuze te maken.

  • Met hoeveel mensen wil ik gebruik maken van de eettafel?
  • In welke ruimte komt de eettafel te staan?

Als je weet met hoeveel personen je aan tafel wilt kunnen zitten kunnen we de minimale maat bepalen. Het is echter ook altijd belangrijk om te kijken naar de plek van de eettafel. Wil je graag met veel personen aan tafel kunnen zitten, maar is de ruimte beperkt. Kies dan voor een ronde tafel, zo blijft er voldoende loopruimte, maar kun je toch gezellig samen aan tafel zitten. Twijfel je toch nog over het type eettafel? In de regio Horst, Venlo en Venray maar ook daarbuiten komen we graag bij jou thuis om samen de beste eettafel voor jouw situatie te kiezen.


Maak een afspraak

Met een salontafel van Luck Living zit je altijd goed

Ben je opzoek naar een leuke salontafel? In de regio Horst, Venlo en Venray vind je de mooiste en hipste salontafels bij Lucky Living. We zien steeds vaker hoekbanken terug in de woonkamer en dit heeft ook invloed op de salontafel. Een salontafel is natuurlijk erg handig om je glas drinken en de afstandsbediening op te leggen. Maar ze kunnen af en toe ook erg belemmerend zijn voor de doorloop.


Bekijk onze salontafels

Salontafels en bijzettafels combineren, in de regio Horst, Venlo en Venray weten ze bij Lucky Living hoe

Zoals kleinere salontafels met elkaar gecombineerd worden is het ook mogelijk om gebruik te maken van een leuk bijzettafeltje. Deze heb je tegenwoordig in allerlei maten en vormen. Handig om je kop koffie op te zetten en alles toch binnen handbereik te houden. Zo geeft het tegenwoordig ook overzettafeltjes, deze zet je over de zitting van je bank. Heel handig voor bijvoorbeeld een laptop op te zetten.

De conclusie die we kunnen trekken is dat dat mixen en matchen helemaal hot is. Niet alles hoeft meer uit één lijn te komen, kleuren combinaties mogen gemaakt worden. Zo kan het bijvoorbeeld mooi zijn om je tafels te laten contrasteren met de kasten. Een mooi vloerkleed combineren met stoere tafeltjes is ook helemaal hip. Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van tafels? Bezoek gerust onze showroom en kom eens gezellig tafelen.


bekijk onze tafels

De grote merken van B-Leef Wonen

Bij B-Leef Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Grandeur
Tempur
Vandyck
A House of Happiness
Artelux
Holland Haag
Bonaparte
Parade
Somfy
De Toekomst
Rauch
Nolte
Forbo
HML bedding
Luxaflex®
Moduleo
De Ploeg
Kendix
Silvana