Lucky Living heeft de mooiste eetkamerstoelen en fauteuils in de regio Horst, Venlo en Venray

Wil je een leuke eetkamerstoel of juist een lekker comfortabele fauteuil? Kom eens langs bij Lucky Living in Sevenum. Lekker zitten is belangrijk, of je dit nu wilt doen aan je eetkamertafel of liever lui voor de bank. Een goede eetkamerstoel of fauteuil is een ware toevoeging in elk interieur.

Eetkamerstoelen mixen, matchen en stijlen naar jouw smaak, het kan bij Lucky Living

Als je dan eenmaal een fijne eetkamerstoel hebt gevonden waar je lekker op zit is het natuurlijk ook belangrijk dat deze past binnen jouw interieur en jouw smaak. Bij Lucky Living hebben we een divers aanbod aan eetkamerstoelen, in diverse prijsklasse en stijlen. Afhankelijk van de prijs nemen maatwerkmogelijkheden toe of af. Maar iedere stoel heeft keuze in bekledingen, de juiste bekleding doet al veel voor de uitstraling van een eetkamerstoel.

Stoffen eetkamerstoelen hebben vaak een warme uitstraling, dit terwijl een leren eetkamerstoel weer wat strakker oogt. Tenzij je natuurlijk voor een openleersoort kiest, dit zorgt juist voor een stoere look. Kortom we hebben genoeg mogelijkheden om de juiste eetkamerstoel voor jou te vinden. Dus wil je graag een eetkamerstoel kopen in de regio Horst, Venlo en Venray kom gerust eens langs bij Lucky Living.


Bekijk onze eetkamerstoelen

Eetkamerstoel kopen in de regio Horst, Venlo en Venray, Lucky Living helpt graag

Waar moet je nu op letten bij de aanschaf van een nieuwe eetkamerstoel? Ga je een eetkamerstoel kopen dan is het allerbelangrijkste natuurlijk het comfort. Maar het oog wil natuurlijk ook wat, dat snappen we maar al te goed. Afhankelijk van het gebruik adviseren we om eens lekker te komen proefzitten, probeer een aantal eetkamerstoelen onder het genot van een kopje koffie en je weet al snel wat je wel en niet bevalt.

Naast een goede pasvorm, de hoogte en diepte van het zitvlak is ook de hoogte van de tafel van belang bij het kiezen van een goede eetkamerstoel. Als een eetkamerstoel te laag is kun je namelijk last krijgen van je schouders. Is de stoel te hoog, dan krijg je last van je rug. Wij adviseren daarom om altijd even maten van je eetkamertafel mee te nemen. We kunnen in de showroom zoeken naar een vergelijkbaarmodel om zo een proefopstelling te maken. Wil je een eetkamerstoel thuis uitproberen, ook geen probleem. Bij Lucky Living ben je altijd in de gelegenheid om een stoel mee naar huis te nemen om deze te proberen.


Maak een afspraak

Opzoek naar een mooie fauteuil? Lucky Living heeft ze

Fauteuils zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo heb je vaak bijpassende fauteuils die onderdeel vormen van een bankstel, handig natuurlijk, zo weet je zeker dat het bij elkaar past. Maar je mag tegenwoordig ook echt wel een leuke combinatie maken. Een leuke bijzetfauteuil in een andere kleur kan bijvoorbeeld een echte sfeermaker zijn in je interieur.

De materiaalkeuze doet vaak veel voor de uitstraling van een fauteuil. Bij Lucky Living heb je keuze uit verschillende bekledingen.

  • Lerenfauteuil: Opzoek naar kwaliteit? Dan is leer altijd een goede keuze, lerenfauteuils hebben een lange levensduur. Wel is belangrijk dat het leer goed wordt onderhouden.
  • Microlerenfauteuils: De sterkte van leer gecombineerd met de zachtheid van leer. Een Microlerenfauteuil is het beste van twee werelden. Bij microleder wordt een toplaag van microvezel toegepast op een leren onderlaag.
  • Stoffenfauteuil: Heerlijk! Een lekker zacht stofje voor op je fauteuil. Stof voelt niet alleen bijzonder prettig aan maar heeft ook nog eens een lekker warme uitstraling. Bank voor vlekken? Overweeg dan een all-in-house vlekbehandeling, hiermee heb je vijf jaar geen omkijken naar vlekken of beschadigingen.


Bekijk onze fauteuils

Fauteuil kopen met de juiste pasvorm? Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray adviseert

Ga je een nieuwe fauteuil kopen, maar wil je zeker weten dat deze goede maat heeft voor jou? Bij Lucky Living hebben onze adviseurs de nodige ervaring om je hierin te adviseren. Maar je kunt vaak zelf ook een aantal richtlijnen in de gaten houden als je opzoek bent naar een nieuwe fauteuil.

De zitdiepte, de zitbreedte en de zit hoogte zijn veelal de belangrijkste onderdelen om rekening mee te houden. Ga je zitten in een fauteuil houd dan goed in de gaten of je knieholtes voldoende speling hebben, dit voorkomt een slechte doorbloeding en daarmee slapende benen. Heb je toch een fauteuil waar je knieholtes niet vrij zijn, dan is de zitdiepte misschien niet goed.


Maak een afspraak

De grote merken van B-Leef Wonen

Bij B-Leef Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Grandeur
Tempur
Vandyck
A House of Happiness
Artelux
Holland Haag
Bonaparte
Parade
Somfy
De Toekomst
Rauch
Nolte
Forbo
HML bedding
Luxaflex®
Moduleo
De Ploeg
Kendix
Silvana