Relaxen, natuurlijk lekker in jouw eigen relaxfauteuil. In de regio Horst, Venlo en Venray vind je ze bij Lucky Living.

Een goede relaxfauteuil brengt één groot gevaar met zich mee, misschien wil je er nooit meer uit! Heerlijk de benen omhoog, de rugleuning na achter en je favoriete serie op Netflix kijken. Wie wil dat nou niet? Met een relaxfauteuil van Lucky Living ben je verzekerd van heerlijke chillavond.

Een relaxfauteuil is wel comfortabel maar niet mooi, hiervan is zeker geen sprake meer​​

Soms hebben mensen nog het oude beeld van een relaxfauteuil in het hoofd. Een logge, lompe stoel die zeer zeker comfortabel is, maar helemaal niet mooi. Hier is tegenwoordig helemaal geen sprake meer van. De relaxfauteuils van Lucky Living zijn net zo stijlvol als dat ze comfortabel zijn. Strakke vormen, ranke vormgeving in combinatie met leuke stof- en leerkeuze. Dit is de relaxfauteuil van tegenwoordig.

De relaxfauteuils uit onze collectie zijn uit te voeren in een breed scala van stoffen en leersoorten. Diverse kleuren of juist kleurcombinaties zijn mogelijk. Hiermee kun je dus altijd een stoel samenstellen geheel naar jouw wens en smaak. Onze showroom in de regio Horst, Venlo en Venray biedt genoeg mogelijkheden om eens lekker te komen proefzitten. Je zult aangenaam verrast zijn door de mooie modellering van onze relaxfauteuils.


Bekijk onze relaxfauteuils

Het juiste materiaal doet veel voor de uitstraling van een relaxfauteuil. Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray adviseert

Relaxfauteuils zijn te krijgen in diverse materialen of combinaties hiervan. De keuze voor het materiaal is bepalend voor de uitstraling van de relaxstoel. Hieronder benoemen we de meest voorkomende bekledingssoorten op:

  • Leren relaxfauteuil: Wie kiest voor een leren relaxfauteuil kiest voor een lange levensduur. Leer is een uitermate onderhoudsvriendelijk product. Geen zorgen over dat gemorste glas wijn, een simpel doekje lost het probleem zo op.
  • Microleren relaxfauteuil: Een fauteuil van microleer is het beste van twee werelden. De kracht van leer met het zachte comfort van stof.
  • Stoffen relaxfauteuil: Stof blijft nog altijd uitermate populair, het zachte comfort gecombineerd met een warme uitstraling. Onze stoffencollecties zijn erg uitgebreid, altijd wel een leuke stof voor jouw nieuwe relaxfauteuil.
  • Combinatie relaxfauteuil: Sommige relaxfauteuils in onze collectie hebben de optie om de rug uit te voeren in kunst- of splitleer. Hiermee maak je goedkope relaxfauteuil zonder dat je inlevert op kwaliteit. Ideaal toch!

Relaxfauteuil kopen in de regio Horst, Venlo en Venray, kom eens naar Lucky Living

Wil je graag een nieuwe relaxfauteuil kopen, maar twijfel je over de juiste maatvoering? Bij Lucky Living werken we standaard met een S/M/L-systeem. Dit houdt in dat alle relaxfauteuils leverbaar zijn in drie maten, small, medium en large. Dit systeem zorgt voor betaalbaar maatwerk. Het S/M/L-systeem maakt het mogelijk om de juiste pasvorm te vinden. Dat is belangrijk, want de juiste pasvorm zorgt uiteindelijk voor het juiste comfort. Wil je weten welke maat jou het beste past, kom gerust langs en laat je adviseren door onze adviseurs.

Natuurlijk helpen we ook graag met de vormgeving en kleur van je nieuwe relaxfauteuil. We zijn voornamelijk actief in de regio Horst, Venlo en Venray, maar ook daarbuiten komen we graag bij jou aan huis om advies te geven over jouw nieuwe relaxfauteuil.


Maak een afspraak

De grote merken van B-Leef Wonen

Bij B-Leef Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Grandeur
Tempur
Vandyck
A House of Happiness
Artelux
Holland Haag
Bonaparte
Parade
Somfy
De Toekomst
Rauch
Nolte
Forbo
HML bedding
Luxaflex®
Moduleo
De Ploeg
Kendix
Silvana