Dressoirs, tv meubelen en alle overige kasten, Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray is het adres

Kasten zijn erg bepalend voor de sfeer in huis, een leuk dressoir of mooi tv meubel is erg bepalend voor de uitstraling. Hierin speelt de kleur en afwerking vaak ook nog een grote rol. Dressoir en tv meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. In sommige gevallen is zelfs maatwerk mogelijk.

Dressoir kopen, welke opties zijn er?

Bij Lucky Living vind je verschillende soorten dressoirs. Allemaal in een eigen prijsklasse en materiaalkeuze. Het assortiment vangt aan bij goedkope dressoirs, veelal met een lamulux afwerking. Deze dressoirs kenmerken zich door een zeer onderhoudsvriendelijke afwerking, lage prijs, maar weinig mogelijkheden in maatvoering of kleur.

Naast dressoirs in lamulux hebben we opties in bijvoorbeeld gerecycled teakhout of met een gefineerde medium-density fibreboard afwerking. Ook hierbij is maatwerk niet echt aan de orde. Dit neemt niet weg dat er geen mogelijkheden zijn. Onze leveranciers bieden in de meeste gevallen de meest voorkomende maten gewoon aan.

Ben je toch opzoek naar een stukje meer maatwerk, dan kom je al snel uit bij de eikendressoirs. Alle eikendressoirs bij Lucky Living zijn volledig op kleur te bestellen. Daarnaast is er vaak ook een mogelijkheid om deze qua maatvoering aan te passen.


Bekijk onze dressoirs

De mooiste dressoirs in de regio Horst, Venlo en Venray vind je gewoon bij Lucky Living

Opzoek naar een mooie dressoir? Kom gerust eens langs in onze showroom of speur eens lekker rond hier bij ons op de website. De collectie van Lucky Living heeft voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar iets voor een bestaande woning? Denk dan eens aan een leuke mix en match, kasten hoeven niet langer uit één en dezelfde lijn te komen. Materialen mogen gecombineerd worden, maar kleuren ook.

Wil je graag hulp bij het zoeken van een nieuwe dressoir. Ook dat is gewoon mogelijk, onze adviseurs hebben de nodige jaren ervaring om een persoonlijk advies op maat te geven. We komen daarom ook graag bij jou aan huis om te kijken welke dressoir voor jou de beste optie zou zijn. We zijn voornamelijk actief in de regio Horst, Venlo en Venray, maar ook daarbuiten komen we je graag helpen. Dit doen we natuurlijk geheel vrijblijvend. Maak daarom gerust gebruik van onze kennis, samen zorgen we dat jij de juiste dressoir vindt voor jouw woning.


Neem contact op met ons

De leukste tv meubelen in de regio Horst, Venlo en Venray vind je gewoon bij Lucky Living

Tv’s worden steeds platter en de beeldformaten nemen alleen maar toe. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de maatvoering van het tv meubel. De zijkanten van de tv mogen natuurlijk niet oversteken ten aanzien van het tv meubel. Bij Lucky Living hebben verschillende tv meubelen, voor elke situatie weer een andere oplossing.

De maatwerkmogelijkheden bij een tv meubel zijn veelal gekoppeld aan de materiaalkeuze en het prijsniveau. Een goedkoop tv meubel heeft natuurlijk minder mogelijkheden dan een meubel in een hogere prijsklasse. Veelal zie dat een eikentv meubel iets hoger in prijs ligt en daardoor ook meer mogelijkheden kent. Zo kun je vaak kiezen uit veel kleurmogelijkheden, maar ook maatwerk is vaker mogelijk.

.


Bekijk onze tv meubelen

Tv meubel kopen, waar moet je allemaal op letten?

Ben je in de regio Horst, Venlo en Venray op zoek naar een tv meubel, maar twijfel je nog over je keuze. Natuurlijk adviseren we je graag bij het maken van de juiste keuze. We doen dit zowel in onze showroom of gewoon bij jou thuis. In dat geval kunnen we de situatie beoordelen en bekijken welk tv meubel voor jou de beste keuze is.

Natuurlijk kun je zelf ook al een aantal zaken in de gaten houden. Zoals hierboven beschreven staat is de maat van je tv bepalend, maar natuurlijk ook de muur waar het tv meubel voor komt te staan. Houd bijvoorbeeld rekening met draaideuren in combinatie met andere meubelen in huis. Zorg ervoor dat deze altijd open kunnen, zo kun je er altijd gemakkelijk bij.

Als laatste is het belangrijk om te kijken welke apparatuur je kwijt wilt in en op het tv meubel. Houd rekening met apparatuur die bediend moet worden. Vaak is het handig om een tv meubel te kiezen met een open vak, hierdoor kun je gewoon je afstandsbedieningen blijven gebruiken. Verder heb je vaak ook nog een aantal apparaten in je tv meubel die je minder vaak gebruikt. Deze kun je dan weer gemakkelijk opbergen achter een deurtje. Door over dit soort zaken goed na te denken weet je zeker dat je het beste tv meubel voor jouw situatie in huis haalt.


Maak een afspraak

Boekenkasten, roomdividers, buffetkasten en wandkasten en meer

Tegenwoordig zien we steeds minder kasten terug in de woonkamer. Dit betekent ook minder opbergruimte. Denk daarom goed na over de spullen die je graag op wilt bergen. Bij Lucky Living werken we nog steeds voornamelijk met kastenprogramma’s. Dit betekent dat er vaak meer mogelijkheden zijn dan wordt weergegeven op de website of in de showroom.

Zie je bijvoorbeeld een leuke dressoir, maar zou je ook graag een wandkast van dezelfde serie willen zien? Neem gerust contact op, we hebben vaak beeldmateriaal ter beschikking. Ook van de artikelen die we zelf niet op de vloer of de site hebben staan.


Bekijk al onze kasten

De grote merken van B-Leef Wonen

Bij B-Leef Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Grandeur
Tempur
Vandyck
A House of Happiness
Artelux
Holland Haag
Bonaparte
Parade
Somfy
De Toekomst
Rauch
Nolte
Forbo
HML bedding
Luxaflex®
Moduleo
De Ploeg
Kendix
Silvana