Een hoekbank, ideaal voor het hele gezin! De mooiste hoekbanken in de regio Horst, Venlo en Venray vind je bij Lucky Living

Hoekbanken komen in alle vormen en maten. Bij Lucky Living is dit niet anders, onze hoekbanken beginnen van een 3-zitsbank met lounge gedeelte tot hoekbanken groot genoeg voor de hele familie. Ook qua stijl en afwerking is de keuze erg ruim, onze hoekbanken stel je namelijk zelf samen naar jouw wens.

Hoe kies je en ideale hoekbank, Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray helpt

De keuze voor een nieuwe hoekbank is niet altijd even gemakkelijk. Het is namelijk belangrijk dat deze mooi past binnen het (huidige) interieur, zowel qua maatvoering als stijl. Daarnaast is het altijd belangrijk om te kijken door hoeveel personen de hoekbank gebruikt gaat worden. Zodra we deze gegevens hebben vastgesteld kunnen we samen zoeken naar de ideale bank voor jouw interieur.

Modulaire hoekbanken kenmerken zich door een systeem waarbij gecombineerd kan worden uit diverse losse elementen. Zo kun je je eigen hoekbank helemaal op maat samenstellen. Dit is heel erg handig, zo kun je namelijk optimaal gebruik maken van de ruimte en weet je zeker dat er geen ruzie ontstaat over wie waar mag zitten.


Bekijk onze banken

De hoekbank als relaxbank, kom naar Lucky Living in de regio Horst, Venlo en Venray

Dat een hoekbank uitermate geschikt is om op te relaxen snapt bijna iedereen. In de hoek kun je namelijk lekker met de benen omhoog voor een avondje Netflixen. Maar je voelt hem natuurlijk al aankomen, wie mag in de hoek zitten?

Tegenwoordig heb je bij veel hoekbanken ook de mogelijkheid om een relaxgedeelte toe te voegen. Zo kun je van elke zitplek een relaxplek maken. Ideaal als je gezellig samen om de bank wilt liggen en je hoeft nooit meer ruzie te maken over wie waar mag zitten. Ideaal!

De bekleding van je hoekbank is erg bepalend voor stijl en uitstraling

Bij Lucky Living vinden we het belangrijk dat jij je gelukkig voelt op je nieuwe hoekbank. Niet alleen als je erop gaat zitten, maar natuurlijk ook als hem ziet staan in jouw interieur. We adviseren je dan ook graag over de materiaalkeuze, zo stemmen we de hoekbank af op jouw wensen. Hieronder vertellen we kort iets over de meest voorkomende materialen:

  • Leren hoekbanken: Leer is een veelvoorkomende bekleding. Afgedekt leer is uitermate vriendelijk in het onderhoud en kenmerkt zich door een lange levensduur. Openleersoorten geven de hoekbank een stoere uitstraling. Kies je voor een openleersoort, dan krijg je een hoekbank waarbij je kunt zien dat er geleefd wordt.
  • Micro leren hoekbanken: Mirco leder is een mooie combinatie tussen microvezel en leer. Door deze materialen te combineren ontstaat er een bijzonder sterk, maar toch lekker comfortabel zacht materiaal. Ideaal als je niet van textuur van afgedekt leer houdt.
  • Microvezel hoekbanken: Microvezel bestaat uit polyester en polyamide, twee sterke materialen die makkelijk te onderhouden zijn. Een hoekbank van microvezel wordt vaak snel aangezien voor een echte lerenbank, maar toch is dit niet het geval. Dit type stof is erg onderhoudsvriendelijk en sterk.
  • Stoffen hoekbank: Stof is altijd nog een veel voorkomend materiaal. Dit komt natuurlijk ook omdat je stof in veel verschillende soorten kunt krijgen. Zo kun je bij een stoffen hoekbank vaak zelf het weefpatroon kiezen en daarnaast ook de kleur.

Hoekbank kopen in de regio Horst, Venlo en Venray, Lucky Living adviseert ook aan huis

Misschien ken je het wel, een hoekbank lijkt altijd kleiner in de showroom. Een hoekbank kan ideaal zijn om de ruimte van je kamer optimaal te benutten. Maar hij mag natuurlijk ook niet te groot zijn, dit kan de loopruimte beperken, tevens zou de grootte ook nog eens afbreuk kunnen doen aan de sfeer in huis.

Wij helpen je dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Wist je dat je vrij simpel kunt zien of je nieuwe hoekbank gaat passen? Zo kun je bijvoorbeeld vrij gemakkelijk met schildertape de omlijning van je nieuwe bank aftekenen op de vloer. Dit geeft meteen zicht op de ruimte en hoe dat de nieuwe hoekbank zich hierin verhoudt.

Twijfel je nog steeds over de maat, of misschien over de kleur van je nieuwe hoekbank? In de regio Horst, Venlo en Venray, maar ook daarbuiten komen we graag vrijblijvend bij jou aan huis. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het samenstellen van een interieur en kunnen jou daarom perfect helpen met de keuze van een nieuwe hoekbank.


Maak een afspraak

De grote merken van B-Leef Wonen

Bij B-Leef Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Grandeur
Tempur
Vandyck
A House of Happiness
Artelux
Holland Haag
Bonaparte
Parade
Somfy
De Toekomst
Rauch
Nolte
Forbo
HML bedding
Luxaflex®
Moduleo
De Ploeg
Kendix
Silvana