Bankstellen in alle vormen en maten, in de regio Horst, Venlo en Venray vind je ze bij Lucky Living

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Los bankstel of toch liever een hoekbank, Lucky Living in regio Horst, Venlo en Venray helpt graag

Wil je graag één of twee losse bankstellen of toch liever een hoekbank? Deze keuze is afhankelijk van jouw woonwensen, gezinssamenstelling en de ruimte. Heb je bijvoorbeeld niet veel ruimte, maar wil je wel graag veel zitplaatsen, dan is een hoekbank een goede keuze. Ben je meer opzoek naar een flexibele inrichting dan is de keuze voor losse bankstellen weer snel gemaakt. Bij een smalle kamer is het vaak weer handig om een losse bankstel te combineren met één of twee fauteuils.


Bekijk onze banken

Een bankstel, maar toch graag met de benen omhoog? Lucky Living lost het op

In tegenstelling tot een hoekbank kun je op een losse bankstel vaak niet met de benen omhoog. Daarom heb je tegenwoordig regelmatig de mogelijkheid om een relaxfunctie toe te passen. Hiermee kun je elke gewenste zitplaats in een relaxbank veranderen. Dit geldt zowel voor losse bankstellen, als hoekbanken.

Nu hoor ik je al snel denken dat zo’n relaxbank veel ruimte in beslag neemt. Maar dit is gelukkig niet meer het geval. De banken met relaxfunctie zijn vaak uitgerust met een wall – away systeem, waardoor de bank nog maar minimaal vrij hoeft te staan van de muur. Hierdoor is het in bijna elk interieur mogelijk om een relaxbank te plaatsen. Ben je in de regio Horst, Venlo en Venray of ben je opzoek naar een bankstel met relaxfunctie, kom dan gezellig langs en probeer ze eens uit.


Neem contact op met ons

De bekleding van je bankstel is erg bepalend voor stijl en uitstraling

Bij Lucky Living vinden we het belangrijk dat jij gelukkig wordt op jouw nieuwe bankstel. Niet alleen als je erop gaat zitten, maar natuurlijk ook als je hem ziet staan in jouw interieur. We adviseren je dan ook graag over de materiaalkeuze, zo stemmen we de bankstel af op jouw wensen. Hieronder vertellen we kort iets over de meest voorkomende materialen:

  • Leren bankstellen: Leer is een veelvoorkomende bekleding. Afgedekt leer is uitermate vriendelijk in het onderhoud en kenmerkt zich door een lange levensduur. Openleersoorten geven de bankstel een stoere uitstraling. Kies je voor een openleersoort, dan krijg je een bankstel waarbij je kunt zien dat er geleefd wordt.
  • Micro leren bankstellen: Mirco leder is een mooie combinatie tussen microvezel en leer. Door deze materialen te combineren ontstaat er een bijzonder sterk, maar toch lekker comfortabel zacht materiaal. Ideaal als je niet van de textuur van afgedekt leer houdt.
  • Microvezel bankstellen: Microvezel bestaat uit polyester en polyamide, twee sterke materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Een bankstel van microvezel wordt vaak snel aangezien voor echte leer bank, maar toch is dit niet het geval. Dit type stof is erg onderhoudsvriendelijk en sterk.

Bankstel kopen in de regio Horst, Venlo en Venray, Lucky Living adviseert graag

Twijfel je nog over de keuze voor een mooie bankstel? 2- of 3-zits combinatie? Of toch liever een hoekbank? Welk type stof, de kleur en natuurlijk de maat. Bij de koop van een nieuwe bankstel komt veel kijken. We snappen daarom dat je graag advies ontvangt. Natuurlijk doen we dit maar al te graag bij ons in de showroom, maar we komen ook graag bij jou aan huis.


Maak een afspraak

De grote merken van B-Leef Wonen

Bij B-Leef Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Desso
Grandeur
Tempur
Vandyck
A House of Happiness
Artelux
Holland Haag
Bonaparte
Parade
Somfy
De Toekomst
Rauch
Nolte
Forbo
HML bedding
Luxaflex®
Moduleo
De Ploeg
Kendix
Silvana