Bekijken als Grid Lijst

4 Items

Toon:
12 / 24 / 36
Bekijken als Grid Lijst

4 Items

Toon:
12 / 24 / 36

Linnenkasten in Sevenum

Een Linnenkast, ook wel kledingkast of klerenkast, is bij uitstek geschikt om kleding op te bergen. De vele mogelijke inrichtingen met legplanken en roedes zorgen dat je jouw spullen op de juiste manier in een Linnenkast kunt opbergen. Bij B-Leef Wonen in Sevenum adviseren we je over wat de beste Linnenkast voor jou is.

 

Type Linnenkasten

De keuze in deze slaapkamerkasten is groot. Dit komt mede door de vele mogelijkheden in breedte- en hoogtematen. Daarnaast is er de keuze tussen schuifdeuren of draaideuren. Staat de kast dicht bij het bed of een ander meubel? Dan zijn schuifdeuren ideaal, want er is dan altijd voldoende ruimte om de kast te openen. Voor draaideuren is iets meer ruimte nodig. De deuren moeten immers naar buiten kunnen draaien. Het voordeel van draaideuren is dat de hele Linnenkast tegelijkertijd geopend kan zijn, waardoor alles in een oogopslag zichtbaar is. Wat lijk jou het handigst? Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom en bekijk welke mogelijkheden er zijn.

 

Jouw eigen stijl Linnenkast

Naast de vele mogelijkheden voor de afmetingen is er bij Linnenkasten ook veel keuze in stijl, vormgeving en kleur. Met de keus van accessoires, zoals spiegeldeuren, glasdeuren, meerkleurige deuren, verlichting, kastindeling met legplanken en ladenblokken richt je de kast geheel naar eigen wens en inzicht in. Naast linnenkasten in fineer zijn er ook massieve linnenkasten in schuif- en draaideuren te leveren.

 

Maatwerk Linnenkast

Uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Desgewenst kunnen de Linnenkasten precies op gemaakt worden tegen de wand of het plafond. Alle kasten worden, indien gewenst, door onze vakmensen geplaatst en afgesteld. Onze adviseurs geven u graag advies op de showroom (die je hier vindt) of natuurlijk bij u thuis. Uiteraard geheel vrijblijvend. We zijn voornamelijk actief in de regio Horst, Venlo, Venray en Helden / Panningen. Maar ook buiten deze regio komen we graag bij u aan huis. Zo zorgen we samen voor de juiste Linnenkast die precies bij uw situatie past.